Den beste måten for maurkontroll

Hvordan bli kvitt maur – en guide – Maur kan være veldig plagsomme og kan også gjøre skade. Jeg har ofte vært sinna, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.

Maur er imponerende skapninger fordi de oppnår fantastiske bragder som en gruppe. Men hvis du noen gang har blitt invadert av en, vet du at de bare er irriterende. Å se maurangrep på kjøkkenet om morgenen og se maur OVERALT på benkeplatene dine kan være utrolig irriterende. Maurkontroll de minste sprekker kan de sette opp forsyningskjeder og kommunikasjon tilbake til kolonien deres.

Å håndtere maur krever at du bestemmer hvordan og hvor insektene kommer inn i rommet ditt. Hver gang du finner maurstier inne i huset, kan du spore dem tilbake til der maurene kommer inn. Det kan komme fra under vasken. Sprekker i flisen kan være årsaken. Lekkasjen kan lett komme fra en vinduskarm som ikke tetter helt. Antall måter å komme inn i noens hjem er like mange som antall maur i verden, så se bak sporet deres for å se hvor de går inn.

Når du finner inngangspunktet innenfor, må du identifisere inngangspunktet utenfor. Det kan være vanskelig – den utvendige inngangen kan være langt fra den indre inngangen . eller de kan være de samme.

Når det gjelder vinduskarmer – poenget er det samme fra innsiden og utsiden. Lett. Men hvis du eier et murhus, kan de ha tunnelert mellom mursteinene og sidekledningen på hele siden av huset før de fant en velkomstmatte inni. Steder hvor rørleggerarbeid og elektrisk kommer inn og ut av huset er perfekte!

Begynn å se på ytterveggen der de var inne for å finne ut hvor det ytre inngangspunktet er.

I tilfelle disse inngangspunktene blir funnet, bør du behandle dem!

Spray rikelig både på innsiden og utsiden av disse inngangene. Bruk denne sprayen i venstre og høyre retning, opp og ned, side til side for å kontrollere nåværende maur og forhindre at de kommer tilbake. Sørg for å spraye disse områdene hver dag i tre dager (en annen grunn til å bruke trygge, naturlige produkter da du vil ha kontakt med dem i flere dager), og du vil garantert se en stor forskjell.


Ved alvorlige angrep kan det ta en ukes behandling.

Maur leter nå etter nye inngangspunkter. Følg nøye med de første ukene til nye maurstier. Hver gang du ser en indikasjon på at maur eksisterer, sikre inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Du kan få innsikter fra SkadedyrHjelp ser jeg.

Previous post Å bli kvitt skadedyr kan spare mye penger.
Next post Det beste maurmiddelet – hvilket bør du bruke?