Det beste maurmiddelet – hvilket bør du bruke?

Et maurmiddel som blir kvitt maur? Å velge riktig maurmiddel på rett sted kan være utfordrende uten riktig kunnskap. Veiledningen vi har laget lar deg enkelt lære hvordan du kan bli kvitt maurproblemet ditt.


Anti-maurmidler som fungerer best utnytter insektenes måte å leve på. I en maurkoloni er arbeidere alltid samlet for å samle mat til kolonien. Denne maten kan utslette hele maurkolonien hvis den inneholder et effektivt maurmiddel.

Å velge et maurmiddel: hva du bør vurdereNår maur angriper et hjem, kan de forårsake ubehag for mennesker. I tillegg kan mat være forurenset med sykdomsfremkallende bakterier, inkludert salmonella. Alle disse elementene er tilgjengelige i hjemmet ditt for maur som vann, mat og husly. Myrekolonier oppsøker fuktige steder hvor de kan bosette seg under forhold de anser som bidrar til å overleve. Et høyt fuktighetsnivå i bygningen er svært ofte årsaken til maurangrep. Maur bosettes i områder med rikelig mat og beskyttelse mot elementene.

maurmiddel sukkermaur

Du må bestemme maurarten før du kjøper et maurmiddel. Ofte er Norges skadedyrproblem sukkermaur (svart jordmaur) eller skogmaur. Har du avdekket noen reir? Er det bare sporadisk aktivitet? Foregår aktiviteten innendørs eller utendørs?

Den norske skogmauren er den største arten av maur i landet. Hvis du vil bli kvitt skogmaur selv, bruk alle de samme midlene, men i større mengder. Mauren har et velfungerende fellesskap, som inkluderer både svermer og arbeidere. For å bygge et rede, gnager maur på vegger, gulv og tak. De etterlater vanligvis hauger med sagflis når de flytter materialene ut av veggen.

På grunn av deres kjærlighet til søt mat, er svarte jordmaur også kjent som sukkermaur. Våren er den tiden på året den vanligvis kommer inn i reiret for å lete etter mat, men den forsvinner vanligvis av seg selv. Oppdagelsen av levende maur inne om vinteren er en indikasjon på at det er en maurkoloni i huset. Om høsten går maur i dvale.Men på grunn av varmen fra huset våkner de tidlig på våren og tror det er vår.

For at denne situasjonen ikke skal forverres unødvendig, er det avgjørende å ta grep. Siden svarte jordmaur foretrekker høy luftfuktighet, når de hekker inne i en struktur, er fuktighet ofte et problem. I tillegg kan hekkemaur ødelegge myke materialer som tre som er fuktskadet eller isoporisolasjon.

Generelt fungerer maurmidler for alle typer maur.Litt om middel mot maurEn rekke insektmidler er tilgjengelig. De fleste pulver og sprayformuleringer er direkte-drepende eller forgiftet agn. I de fleste tilfeller inneholder disse stoffene pyretroider, som er hurtigdrepende og kraftige frastøtende midler. Etter å ha brukt et insektmiddel av denne typen på et behandlet område, vil maur sannsynligvis unngå det området en stund.

En type insektmiddel som dette vil ikke kunne infisere maurkolonien. Den dreper hovedsakelig maurtuer og en liten prosentandel av arbeiderne.

Et plantevernmiddel som dette bør brukes som førstevalg dersom det derimot er utsatt et samfunn / reir.

Forgiftet agn kan være flytende, gel eller granulært. Insektmidler som dette utnytter maurenes oppførsel for å spre giften ut i samfunnet. Formuleringer som gel og væske er lettest å spre til larver og andre i reiret. Alternativt er granulat et godt alternativ hvis du ikke kan avdekke reiret. En ideell løsning når du ikke kan finne ut hvor reiret er, er å bruke agn.

Hva med hjemmegjort maurmiddel?Når sant skal sies er det umulig å lage et godt sprøytemiddel hjemme på kjøkkenbenken. For at disse midlene skal fungere som de skal, må de blandes med insektmidler som har til hensikt å drepe insekter. Disse finnes, men å blande sammen disse stoffene selv ville være dyrt og vanskelig.

Beste middel mot maurDet fungerer best når riktig avstøtende middel påføres på rett sted. For å eliminere insekter via kontaktdrepende spray eller pulver, er et forgiftet agn et bedre alternativ. Det trengs bare en liten mengde gift for å drepe en stor mengde maur med forgiftet agn. Ved å bruke en stor mengde gift kan Contact Killer drepe et lite antall maur. Du bør få en maurmiddel fra en butikk som også forteller deg hvordan du bruker den riktig. Skadedyrproffen er en nettbutikk hvor du kan kjøpe maurmiddel og god kunnskap.

I forhold til å bruke et maurmiddel inne i husetNesten alltid vil forgiftet agn være effektivt når det ikke er noe reir å oppdage. Velg alltid ferdigfylte bokser fremfor rør når du velger agn. Dette er fordi tuber alltid vil være ferskere enn en agnboks som har stått lenge i en butikkhylle. Når du bruker forgiftet agn inne, er det best å bruke en gel eller flytende agn.

maurmiddel utendørs Et godt tips når du skal avdekke maurstier er å legge agn i begynnelsen av stien. Det er fornuftig å plassere agn utenfor verandadøren hvis en sti går fra verandadøren til kjøkkenet.Kanskje du er mer vellykket med å plassere agn utenfor verandadøren?

Forutse ut

Når du bare ser spredt aktivitet og ikke kan finne tuaen, er agn det beste alternativet. Det er best å konsumere gelé eller flytende form, men utenfor kan disse raskt brytes ned. Et granulert agn vil sannsynligvis være det beste valget. Dette er også et mye mer kostnadseffektivt alternativ. De ytre mengdene vil naturlig nok være høyere, siden stoffet vil spres til mange lokalsamfunn.

For å løse et maurproblem selv, bør du ha en rekke agn og insektspray for hånden. Ulike arter av maur foretrekker forskjellig mat. Så du må eksperimentere med noen forskjellige ender for å finne ut hva maurene dine foretrekker.

Store mengder agn anbefales ikke. Tålmodighet og påfyll når det er tomt er gode strategier. Å starte med 1-2 gram i små dråper er lurt.

Hvis du bruker granulert agn, er en liten teskje hver 3. meter en god start.

Agnet bør sjekkes daglig hvis det ikke er der.

Previous post Den beste måten for maurkontroll