Maurmiddel som fungerer

Jeg vet endelig hvordan jeg blir kvitt sukkermaur. Det er mange ganger jeg har vært plaget av det som heter kaller svarte jordmaur. De er også kjent som sukkermaur fordi de har en tendens til å komme inn i hus og oppsøke søt mat. Videre er det mange av dem i hagen om sommeren.

I begge tilfeller er de veldig irriterende, og du kan lese mange råd om hvordan du kan bli kvitt dem.

Her er et eksempel på bruk av Fun light. Å helle saften rett i maurtua eller på maurtuer skal visstnok ha effekt. Sukkermaur dør ikke av Fun light. Dette har ikke fungert for meg i noen av scenariene jeg har testet. Dagligvarebutikken solgte meg i hvert fall saft da. Ha ha.

Det er vanskelig å bli kvitt disse små maurene, og akkurat nå på våren invaderer de hus og hytter. Du kan beskytte deg mot sultne maur ved å følge noen råd.

De kommer gjerne inn når det er varmere ute, når det er mer varme i luften ute. Plutselig løper de over kjøkkenbenken og over gulvet. Det kalles egentlig svarte jordmaur, men vi kaller dem sukkermaur. Våren er tiden da de jakter på mat, og gjerne rester og mat.

Blogg om maur I tillegg kommer de til hytta også. Mer og mer virker det som om de følger deg. Flere ganger har jeg gitt opp. Jeg har imidlertid lært hvordan jeg kan bli kvitt dem nå.


Det er viktig å lære seg hvor reiret er plassert før man prøver å utrydde maurene. Det er nødvendig å bli kvitt maurdronningen hvis du virkelig ønsker å bli kvitt maurene. Ofte vil tørt agn med insektmiddel som arbeiderne tar med til dronningen være effektivt.

Vennen min fortalte meg om dette maurmiddelet: maur granulat

Nippon er et alternativt gelbasert anti-maurmiddel. Nippon som du kjøper i butikken sitter ofte lenge i butikken og har dermed mistet mye av kraften. Men granulat varer lenger. Tørr og lett å bære for mauren. På grunn av dette skal jeg teste granulat til våren. I året som kommer vil maurene prøve igjen.

Pass på at det alltid er rikelig med agn, og pass på at det legges så nærme reiret som mulig.

Når kampen er i gang og du ennå ikke har vunnet, er det på tide å handle. Søte ting bør for eksempel oppbevares tett. I tillegg bør du tørke opp søl. Du prøvde å hindre maurene i å finne mat inni deg. Det bør også monteres finmasket nett på ventilasjonsluker i første etasje. På samme måte, vær forsiktig med sprekker eller hull i eller i nærheten av fundamentet ditt.

Årets maur vil prøve igjen, det er jeg sikker på. Det er bedre å vite hva du skal gjøre nå, og jeg håper dette kan være nyttig for deg også.

Her er noen innsikter fra SkadedyrHjelp.

Previous post Velkommen til Monica Henriksen
Next post Å bli kvitt skadedyr kan spare mye penger.